PIZZERIA MAMMA MIA LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1658 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Mamma Mia Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 9:44 prima service, heerlijke pizza
2 feb 2023 om 19:12 Veel te dikke bodem, dikke bodem kaas erop. Een keer en nooit weer
30 jan 2023 om 20:59 Heerlijk pizza's goed belegd .bestel regelmatig top
28 jan 2023 om 9:27 Prima
27 jan 2023 om 23:22 Slechte pizza geen smaak
26 jan 2023 om 19:29 Erg lekker
23 jan 2023 om 21:11 Bezorger kwam aan met een hele nare opmerking. Toen ik versteld stond en hem toch een fijne avond wenste, zei hij niks en hoorde hem aan de telefoon mopperen dat dit een heel domme bestelling was. Nooit meer hier bestellen dat weet ik wel.
21 jan 2023 om 21:42 Deze keer andere pizza gekozen die ik erg zout vond en veel te veel kaas bevatte. Dus niet weer deze keus. En bezorging was lang maar dat kan aan t weer en drukte liggen. Twijfel wel om eens een andere zaak te kiezen.
17 jan 2023 om 20:03 Weer een verkeerde bestelling. Denk dat ze niet kunnen lezen.Bezorger had niet genoeg wisselgeld bij zich zodat ik te weinig wisslegeld terug heb gekregen. Dat is dan wel makkelijk geld verdienen zo. Ga voorlopig hier niet meer bestellen. Wat slecht
16 jan 2023 om 9:37 Ik heb bezorging op een bepaald tijdstip aangevraagd, ze waren te vroeg en kunnen de pizza niet naar de buren brengen of in de tuin zetten. De pizza belandde op de grond. Vreselijke communicatie. Ongelooflijk.
9 jan 2023 om 10:31 Matig, slappe bodem
8 jan 2023 om 20:50 De bezorger was ontzettend chagerijnig, de pizza was smakeloos en plakte vam ellende vast aan de doos. Kon eerst karton van de pizza afschrapen