PIZZERIA MAMMA MIA LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Mamma Mia Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 8:07 Nu weer een warme pizza. Vorige keer bexoeging op fiets en pizza lauw. Dus zeker weer goedgemaakt
27 sep 2022 om 20:00 Goed voor elkaar. Lekker.
21 sep 2022 om 6:44 De kleine pizza's waren beetje aangebrand De knoflooksaus was meer een mayonaise saus
15 sep 2022 om 23:39 Eten onder de maat. Weinig smaak. Als kers op de taart had de bezorger de nodige cynische opmerkingen. Dan bestel ik toch niet weer bij jullie: probleem opgelost. Van mij hebben jullie geen " last" meer.
12 sep 2022 om 19:10 Snel bezorgd, super lekkere pizza!
12 sep 2022 om 12:36 Snel bezorgd. Pizza was lekker en loeiheet! Zelfs mijn mond gebrand, maar dat is niet jullie schuld, ha, ha, ha.....
8 sep 2022 om 23:37 Omdat bezorger nu op de fiets komt had ik nu lauw eten. Afstand toch te ver vanaf de voorstreek? Woon einde camminghaburen
5 sep 2022 om 9:07 Geen melding van te voren dat het langer zou duren dan de aangegeven 45 minuten. Half uur later pas aankomen en verder daar niet voor verontschuldigen. Kan gebeuren, maar dat was niet volgens "afspraak". Pizza smaak was goed, maar slecht gesneden.
4 sep 2022 om 20:53 Bezorger maakte een sarcastische opmerking: “lekker makkelijk” was het eerste dat hij zei. Vanwege dat ik niet bij de portiek stond maar bij mijn voordeur (is een trapje omhoog). Vreemd was het.
2 sep 2022 om 23:58 Eten was goed alleen bezorger was bij de Hand hij hoeft mij niet te vertellen wat ik bestel en waar ik op moet drukken bestel vaak genoeg bij jullie dus min punt
2 sep 2022 om 20:51 Had naast een pizza ook lasagne besteld. Leek echter wel lasagna soep, Dit is niet wat ik gewend ben. Pizza was goed.
1 sep 2022 om 20:51 Precies op afgesproken tijd. Smaak was goed